Hoofd : Bestandsextensies : .chml Het dossier

.chml Bestandsextensie

Bestandstype Chameleon Encrypted Database File

Ontwikkelaar Krasbit Technologies
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.CHML optienummer

Versleuteld gegevensbestand gemaakt met Chameleon imaging workflow-software; bevat afbeeldingen die zijn opgeslagen met Chameleon Sports Photography, School Photography of Identification System-software; gebruikt voor het overbrengen van inhoud tussen Chameleon-softwareprogramma's.

Meer informatie

CHML-bestanden worden opgeslagen in een beveiligd formaat dat alleen kan worden geopend door Chameleon-software. Ze kunnen ook met een wachtwoord worden beveiligd, wat betekent dat een gebruiker het juiste wachtwoord moet invoeren om een CHML-bestand te openen.

Programma's die openen CHML bestanden

Over CHML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .chml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Chameleon Encrypted Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.