Hoofd : Bestandsextensies : .cfxr Het dossier

.cfxr Bestandsextensie

Bestandstype Cocoa Sfxr File

Ontwikkelaar cfxr
Categorie Geluidsbestanden
Formaat XML

.CFXR optienummer

Bestand gemaakt door cfxr ("Cocoa sfxr"), een Mac geluidseffectsprogramma dat werd geporteerd van het originele sfx-Windows-programma; slaat instellingen op voor een of meer geluidseffecten in een XML-indeling; gebruikt voor het opslaan van willekeurig gegenereerde geluidseffecten.

Meer informatie

CFRX-bestanden worden vaak gebruikt voor het opslaan van geluidseffecten voor videogames. Ze worden opgeslagen met behulp van XML-indeling in plaats van het binaire .SFS -formaat dat door sfxr wordt gebruikt. Maar ze kunnen nog steeds worden geëxporteerd naar .WAV bestanden zoals sxfr.

Het cfxr-programma genereert willekeurig de niveaus over verschillende geluidsinstellingen telkens wanneer de gebruiker een nieuw geluid selecteert. Opgeslagen CFXR-bestanden slaan geluidsinformatie op, zoals de attack-tijd, sustain-tijd, vervaltijd, vibrato, phaser-offsets en filters.

Programma's die openen CFXR bestanden
Macintosh
cfxr

Over CFXR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cfxr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Cocoa Sfxr File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.