Hoofd : Bestandsextensies : .cfm Het dossier

.cfm Bestandsextensie

Bestandstype ColdFusion Markup File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.CFM optienummer

Een CFM-bestand is een webpagina die ColdFusion-code of CFML (ColdFusion Markup Language) bevat. Het wordt dynamisch uitgevoerd door de webserver wanneer de pagina wordt geopend door een gebruiker. CFM-bestanden kunnen ColdFusion-toepassingen en scripts uitvoeren die zijn geschreven in CFScript en kunnen verwijzen naar database-informatie, Flash-formulieren genereren en rapporten on the fly maken.

Meer informatie

ColdFusion is oorspronkelijk ontwikkeld door Allaire. Het werd later gekocht door Macromedia en wordt nu gedistribueerd door Adobe Systems, dat Macromedia in 2005 heeft overgenomen.

Programma's die openen CFM bestanden
Windows
Adobe Dreamweaver
Adobe ColdFusion Builder
Linux
Adobe ColdFusion 2018
Railo
New Atlanta BlueDragon
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Adobe ColdFusion Builder

Over CFM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cfm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ColdFusion Markup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.