Hoofd : Bestandsextensies : .celx Het dossier

.celx Bestandsextensie

Bestandstype Celestia Script

Ontwikkelaar Celestia Development Team
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

.CELX optienummer

Script gebruikt door Celestia, een gratis toepassing voor het bladeren door universums; geschreven met behulp van de Lua-scripttaal en specificeert instructies voor de locatie en observatiehoek in het universum in de loop van de tijd; gebruikt voor het markeren van locaties in de ruimte en voor het maken van rondleidingen door het universum.

Meer informatie

CELX-bestanden kunnen worden uitgevoerd in Celestia door Bestand → Script uitvoeren ... te selecteren in het toepassingsmenu en vervolgens uw script te selecteren.

OPMERKING: CELX-bestanden worden in een indeling zonder opmaak gemaakt en zijn geschreven met behulp van een teksteditor.

Programma's die openen CELX bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Celestia
Linux
Celestia
Vim
Macintosh
Apple TextEdit
Celestia

Over CELX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .celx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Celestia Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.