Hoofd : Bestandsextensies : .cef Het dossier

.cef Bestandsextensie

Bestandstype1 Class Action Gradebook Elementary File

Ontwikkelaar CalEd Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is CEF file?

Bestand gemaakt door de Elementaire editie van Class Action Gradebook, een programma dat door leraren wordt gebruikt voor het vastleggen van elementaire schoolkwaliteiten; slaat de klasroosters en opdrachten en geëvalueerde scores op; kan worden gebruikt voor het genereren van rapportkaarten.

Programma's die openen CEF bestanden

Bestandstype2 CenturionMail Encrypted Package

Ontwikkelaar CenturionSoft
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.CEF optienummer2

Gecodeerd archief gemaakt door CenturionMail, een programma dat wordt gebruikt voor het coderen van e-mails en bijlagen; maakt gebruik van zowel compressie en codering als een wachtwoord dat nodig is om het archief uit te pakken.

Meer informatie

CEF-bestanden worden gebruikt voor het veilig verzenden van bestanden via e-mail. U hebt de CenturionMail-software nodig om ze te openen.

OPMERKING: CenturionMail maakt standaard archieven aan met de .ZIP , .CAB of .EXE extensies. U kunt echter ook de optie "Aangepaste bestandsextensie" gebruiken om CEF-bestanden te maken.

Programma's die openen CEF bestanden

Over CEF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cef is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CenturionMail Encrypted Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.