Hoofd : Bestandsextensies : .cdm Het dossier

.cdm Bestandsextensie

Bestandstype1 NTI CD-Maker Image

Ontwikkelaar NTI
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is CDM file?

Schijfimage gemaakt door NTI CD-Maker (nu NTI Media Maker), een programma dat wordt gebruikt voor het branden en kopiëren van cd's; door de software aangeduid als een "Virtual CD-Image", die de gegevens opslaat die nodig zijn voor het branden van een schijf.

Meer informatie

OPMERKING: NTI Media Maker gebruikt nog steeds CDM-bestanden voor schijfimages.

Programma's die openen CDM bestanden

Bestandstype2 Conceptual Data Model File

Ontwikkelaar SAP
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.CDM optienummer2

Een CDM-bestand is een gegevensmodel gemaakt door SAP PowerDesigner, een bedrijfsmodel- en ontwerpprogramma. Het slaat een diagram op dat gegevensitems, entiteiten, relaties, koppelingskoppelingen, notities en vormen kan bevatten. CDM-bestanden slaan ook metadata op, zoals de maker, aanmaakdatum en wijzigingsdatums van het model.

Meer informatie

CDM-bestand geopend in SAP PowerDesigner 16

CDM-bestanden worden gemaakt om een opgeslagen conceptueel gegevensmodel op te slaan, waarmee u de conceptuele structuur van een informatiesysteem in PowerDesigner. Het is een meer abstracte versie van een logisch gegevensmodel (LDM-bestand) of fysiek gegevensmodel ( .PDM -bestand).

Als u een CDM-bestand in Power Designer wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw model, selecteert u de Categorie "Informatie", kies het categorie-item "Conceptuele gegevens", klik op OK en kies vervolgens Bestand → Opslaan.

Om een CDM-bestand in Power Designer te openen, selecteert u Bestand → Openen en kiest u het conceptuele gegevensmodel CDM bestand dat u wilt openen.

OPMERKING: PowerDesigner is oorspronkelijk ontwikkeld door Sybase en door SAP gekocht.

Programma's die openen CDM bestanden

Over CDM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cdm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Conceptual Data Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.