Hoofd : Bestandsextensies : .cdc Het dossier

.cdc Bestandsextensie

Bestandstype AutoCAD DesignCenter Preview Cache File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CDC optienummer

Pictogramvoorvertoning gemaakt door het DesignCenter-toolpalet van AutoCAD; slaat een kleine voorbeeldafbeelding op die is gegenereerd toen de gebruiker een tekenmap doorzocht met behulp van de weergave Groot pictogram; gebruikt voor het cachen van miniatuurafbeeldingen, zodat AutoCAD geen voorvertoningen hoeft te regenereren telkens wanneer de gebruiker tekeningen doorbladert.

Meer informatie

CDC-bestanden kunnen veilig worden verwijderd zonder de originele tekeningen aan te tasten. Als u echter opnieuw door dezelfde tekeningen bladert, worden de CDC-bestanden mogelijk opnieuw gemaakt.

Programma's die openen CDC bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Over CDC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cdc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AutoCAD DesignCenter Preview Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.