Hoofd : Bestandsextensies : .ccd Het dossier

.ccd Bestandsextensie

Bestandstype CloneCD Disc Image

Ontwikkelaar SlySoft
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CCD optienummer

Schijfimagebestand gemaakt in het CloneCD Control (CCD) -formaat; slaat besturingsinformatie (tracklocatie en headergegevens) op voor een overeenkomstig .IMG -bestand, dat de schijfimage-gegevens veel groter in omvang dan het CCD-bestand bevat.

Meer informatie

Bij het plaatsen of branden van een CloneCD-schijfkopie hebt u zowel het IMG-bestand als het CCD-bestand nodig. De schijfafbeelding kan ook een .SUB -bestand bevatten waarin extra schijfgegevens worden opgeslagen. Als een SUB-bestand is meegeleverd, hebt u het mogelijk ook nodig om de schijfkopie correct te monteren of te branden.

OPMERKING: SlySoft CloneCD en Virtual CloneDrive zijn niet langer ontwikkeld.

Programma's die openen CCD bestanden
Windows
EZB Systems UltraISO
Smart Projects IsoBuster
Lightning UK ImgBurn
HH Software Virtual CD
WinMount International WinMount
Alcohol 120
SlySoft Virtual CloneDrive
SlySoft CloneCD
Sysprogs WinCDEmu

Over CCD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ccd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CloneCD Disc Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.