Hoofd : Bestandsextensies : .cbv Het dossier

.cbv Bestandsextensie

Bestandstype ChessBase Database File

Ontwikkelaar ChessBase
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.CBV optienummer

Bestand gemaakt door ChessBase, een programma dat wordt gebruikt voor het beoordelen van gespeelde schaakgames, vaak historische wedstrijden tussen spelers zoals Garry Kasparov, Anatoly Karpov en Bobby Fischer; schaakbewegingen worden opgeslagen en kunnen veel verschillende spellen in hetzelfde bestand opslaan.

Meer informatie

Wanneer u een ChessBase-database maakt, slaat het programma standaard een .CBH -bestand op met verschillende andere ondersteunende bestanden. U kunt echter al deze bestanden combineren tot een enkel archief in een CBV-bestand. Dit is handig bij het kopiëren en delen van schaakdatabases.

Programma's die openen CBV bestanden

Over CBV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cbv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ChessBase Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.