Hoofd : Bestandsextensies : .cbt Het dossier

.cbt Bestandsextensie

Bestandstype1 Comic Book TAR File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is CBT file?

Stripalbum gemaakt met de tool TAR archiver; bevat een reeks afbeeldingsbestanden die als een stripboek kunnen worden weergegeven met behulp van een compatibele stripboekviewer.

Meer informatie

CBT-bestanden kunnen ook worden gedecomprimeerd met behulp van een .TAR archiefprogramma, zoals StuffIt Expander. De afbeeldingsbestanden worden echter mogelijk niet in de juiste volgorde weergegeven.

Programma's die openen CBT bestanden
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
CDisplayEx
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Bestandstype2 Computer Based Training File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.CBT optienummer2

Bevat gebruikersondersteuning en trainingsgegevens die toegankelijk zijn via Microsoft Help; kan ook worden verwezen door andere Microsoft-applicaties en computertrainingsprogramma's.

Meer informatie

CBT is ook een veelgebruikte afkorting voor Computer Based Training.

Programma's die openen CBT bestanden
Windows
Microsoft Help

Over CBT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cbt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Computer Based Training File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.