Hoofd : Bestandsextensies : .cas Het dossier

.cas Bestandsextensie

Bestandstype1 Autodesk Cascade License File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is CAS file?

Licentiebestand gebruikt door Autodesk-producten zoals AutoCAD en Revit; bevat informatie die een gekochte softwarekopie valideert; gebruikt in een "cascading" -licentie-installatie, waarbij een netwerkinstallatie van de software door meerdere computers in een netwerk kan worden gebruikt.

Meer informatie

CAS-bestanden gebruiken de bestandsnaam CascadeInfo.cas. Deze bestanden kunnen mogelijk beschadigd raken als de computer onverwacht crasht en toegang tot de software wordt geweigerd. Als dit gebeurt, raadpleegt u de Autodesk-ondersteuning om het probleem op te lossen.

Standaard bevindt het bestand CascadeInfo.cas zich in de volgende map:

Programma's die openen CAS bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk Revit Structure
Autodesk AutoCAD Architecture
Autodesk Revit MEP
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype2 Total War Model File

Ontwikkelaar The Creative Assembly
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.CAS optienummer2

3D-modelbestand gebruikt door sommige games in de Total War-strategiespellenreeks; bevat modellen voor gebouwen, eenheden en andere game-objecten; opgeslagen met .TGA en .DDS afbeeldingen die worden gebruikt voor het textureren van de modellen.

Meer informatie

CAS-bestanden kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd met de 3ds Max modeling-software met behulp van het Vercengetorix CAS Importer / Exporter-script.

Programma's die openen CAS bestanden

Over CAS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cas is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Total War Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.