Hoofd : Bestandsextensies : .camrec Het dossier

.camrec Bestandsextensie

Bestandstype Camtasia Studio Screen Recording

Ontwikkelaar TechSmith
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.CAMREC optienummer

Een CAMREC-bestand is een opname van live-evenementen op een computerscherm vastgelegd door Camtasia (versie 8.3 en eerder). Het lijkt op een schermafbeelding, maar is een video-opname die zowel video als audio kan bevatten, in plaats van een stilstaand beeld. CAMREC-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van programmademo's, video's voor computertraining en andere soorten presentaties.

Meer informatie

Het CAMREC-bestand wordt gebruikt om de onbewerkte opname van acties op een computerscherm op te slaan. Het slaat geen bewerkingen op de opname op. Alle wijzigingen aan een opname worden opgeslagen in het .CAMPROJ projectbestand.

De extensie .camrec wordt alleen gebruikt door de Windows-versie van Camtasia, Camtasia Studio genaamd. Camtasia voor Mac gebruikt de .CMREC extensie voor camera-opnames. CAMREC-bestanden werden echter vervangen door .TREC bestanden met de release van Camtasia 8.4.

Programma's die openen CAMREC bestanden

Over CAMREC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .camrec is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Camtasia Studio Screen Recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.