Hoofd : Bestandsextensies : .camproj Het dossier

.camproj Bestandsextensie

Bestandstype Camtasia Studio Project

Ontwikkelaar TechSmith
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.CAMPROJ optienummer

Projectbestand gemaakt door Camtasia, een schermopname- en videobewerkingsprogramma; opgeslagen met XML-opmaak en bevat verwijzingen naar audio- en videobestanden evenals videobewerkings-, effect- en tijdlijninstellingen; vaak gebruikt voor het opslaan van video-tutorials en andere demonstraties.

Meer informatie

CAMPROJ-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar .ZIP -pakketten, die alle projectgegevens in één bestand opslaan. Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar veelgebruikte video-indelingen zoals .AVI , .MP4 en .M4V .

OPMERKING: terwijl de Windows-versie van Camtasia (Camtasia Studio) de CAMPROJ-extensie gebruikt, is de Mac versie, genaamd Camtasia voor Mac, gebruikt de .CMPROJ extensie. De bestandsindelingen zijn niet overdraagbaar tussen Windows- en Mac-platforms.

Programma's die openen CAMPROJ bestanden

Over CAMPROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .camproj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Camtasia Studio Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.