Hoofd : Bestandsextensies : .cam Het dossier

.cam Bestandsextensie

Bestandstype1 Gerber CAM Job File

Ontwikkelaar Ucamco
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is CAM file?

Een CAM-bestand bevat een booropdracht voor een machine die wordt gebruikt door de verwerkingssoftware van Gerber Computer-Aided Manufacturing (CAM). Het slaat een gecompileerde set Gerber-bestanden op die zijn opgeslagen door CAM350-software. CAM-bestanden kunnen worden gebruikt om fabricagelagen voor printplaten te bekijken.

Programma's die openen CAM bestanden

Bestandstype2 CASIO Digital Camera Picture File

Ontwikkelaar CASIO
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.CAM optienummer2

Raw-camerabeeld vastgelegd door oudere CASIO QV-serie digitale camera's, waaronder de CASIO QV-10A, QV-11, QV-100, QV-120 en QV-200; slaat een afbeelding op in een eigen bitmap-indeling; kan worden bekeken door de software die bij de CASIO-camera wordt geleverd.

Meer informatie

CAM-bestanden waren ook zichtbaar op CASSIOPEIA E-11 mobiele apparaten met behulp van de CASIO Digital Camera Viewer-software.

Programma's die openen CAM bestanden
Windows
XnViewMP
CASIO Q-SOFT (QV-Link/Twain/Plug-in Software)
cam2jpeg
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Bestandstype3 FastCAM CAM File

Ontwikkelaar FastCAM
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.CAM optienummer3

Een CAM-bestand is een CAM-bestand (computer-aided manufacturing) dat is opgeslagen in het FastCAM-formaat. Het bevat CAD-informatie (computer-aided design), die het verwerkingspad en de details van het materiaal, de dikte en de hoeveelheid van het object omvat. CAM-bestanden zijn vergelijkbaar met .DXF bestanden ontwikkeld door Autodesk.

Meer informatie

CAM-bestanden die zijn opgeslagen in de FastCAM-indeling, worden meestal gemaakt en geopend door FastCAM Drawing Editor. Ze kunnen ook worden geopend door de FastNEST automatische nestingmodule met ware vorm.

FastCAM Drawing Editor wordt meestal gebruikt door technici, handelaars en tekenaars. De software is ontworpen voor snelle reproductie van NC (Numerical Control) tekeningen en wordt gebruikt met 2D-snijapparatuur, zoals plasma, laser, waterjet en zuurstof.

Programma's die openen CAM bestanden

Over CAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cam is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FastCAM CAM File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.