Hoofd : Bestandsextensies : .btapp Het dossier

.btapp Bestandsextensie

Bestandstype uTorrent App

Ontwikkelaar BitTorrent
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.BTAPP optienummer

Applicatie geschreven voor uTorrent, een populair .TORRENT downloadprogramma; bevat HTML- en JavaScript-code en kan worden weergegeven in een ingesloten browservenster; kan vanuit het programma aan de uTorrent-client worden toegevoegd door het BTAPP-bestand te selecteren en op "Toevoegen" (of "Installeren" in sommige versies te klikken).

Meer informatie

uTorrent Apps hebben toegang tot alle functionaliteit van de uTorrent-client. Hierdoor kunnen ontwikkelaars eenvoudiger manieren bieden voor gebruikers om verschillende soorten bestanden te downloaden en de functionaliteit van het uTorrent-programma uit te breiden.

Programma's die openen BTAPP bestanden
Macintosh
uTorrent

Over BTAPP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .btapp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype uTorrent App beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.