Hoofd : Bestandsextensies : .bsk Het dossier

.bsk Bestandsextensie

Bestandstype1 Nero SecurDisc Private Key File

Ontwikkelaar Nero
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is BSK file?

Privésleutelbestand gebruikt door Nero SecurDisc, een hulpprogramma dat is meegeleverd met Nero-software waarmee schijven digitaal kunnen worden ondertekend; bevat een sleutelcode die wordt gebruikt om de schijf te beveiligen; gebruikt om gevoelige gegevens te beschermen, zoals documenten, foto's en vertrouwelijke gegevens.

Meer informatie

BSK-bestanden worden in SecurDisc gemaakt door de muis willekeurig te bewegen, waardoor gegevens voor de sleutel worden gegenereerd. Eenmaal aangemaakt, kan de sleutel worden gebruikt voor het digitaal ondertekenen van bestanden. Een bijbehorende openbare sleutel wordt ook gegenereerd in een .BPK -bestand, dat kan worden gedistribueerd naar ontvangers van de schijf om de authenticiteit van de schijfinhoud te controleren.

Programma's die openen BSK bestanden
Windows
Nero
Nero SecurDisc Viewer

Bestandstype2 Bryce Skies File

Ontwikkelaar DAZ Productions
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.BSK optienummer2

Bestand gebruikt door Bryce, een toepassing voor 3D-landschapsmodellering; bevat visuele eigenschappen voor een lucht, die kunnen worden opgenomen in een 3D-scène; kan worden gebruikt voor het instellen van overdag, 's nachts of sci-fi luchten, evenals voor het maken van regenbogen en sterrenvelden.

Programma's die openen BSK bestanden
Windows
DAZ 3D Bryce
Macintosh
DAZ 3D Bryce

Over BSK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bsk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Bryce Skies File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.