Hoofd : Bestandsextensies : .bs4 Het dossier

.bs4 Bestandsextensie

Bestandstype Mikogo Session Video Recording

Ontwikkelaar BeamYourScreen
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.BS4 optienummer

Videobestand gemaakt door Mikogo, een platformonafhankelijke tool voor het delen van desktopcomputers die wordt gebruikt voor webconferenties, ondersteuning op afstand en andere online vergaderingen; bevat videogegevens die zijn opgenomen van een gedeeld scherm tijdens een online sessie.

Meer informatie

BS4-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van sessiegeschiedenis en voor het maken van demonstraties. Ze kunnen worden afgespeeld in het Mikogo Session Player-hulpprogramma.

OPMERKING: BS4-bestanden bevatten geen audiogegevens en ze worden mogelijk niet geëxporteerd naar andere videoformaten in Mikogo.

Programma's die openen BS4 bestanden
Windows
BeamYourScreen Mikogo
BeamYourScreen Mikogo Session Player
Macintosh
BeamYourScreen Mikogo

Over BS4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bs4 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Mikogo Session Video Recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.