Hoofd : Bestandsextensies : .brn Het dossier

.brn Bestandsextensie

Bestandstype1 BrainStorm Data File

Ontwikkelaar BrainStorm Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is BRN file?

Bestand gemaakt door BrainStorm, een programma dat wordt gebruikt voor het vastleggen van ideeën op een gestructureerde manier; bevat een titel voor een idee en subpunten, die samen een boom van informatie vormen; kan referenties opslaan naar bestanden, afbeeldingen, hyperlinks en andere informatie; kan vanuit verschillende perspectieven in de software worden bekeken.

Meer informatie

BrainStorm BRN-bestanden kunnen in HTML worden gepubliceerd om te delen op internet.

Programma's die openen BRN bestanden
Windows
BrainStorm

Bestandstype2 Cube Graphics File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.BRN optienummer2

grafisch bestand gebruikt door HTC Touch mobiele telefoons voor het weergeven van kubus-animaties; slaat een verzameling bitmapafbeeldingen op die door de telefoon worden gelezen om de 3D-kubus-animatie weer te geven; kan worden geconverteerd tussen .BMP en BRN-formaat met behulp van BRN Converter; soms vervangen door aangepaste afbeeldingen voor gebruik op de telefoon.

Programma's die openen BRN bestanden

Bestandstype3 Gabriel Knight Barn File

Ontwikkelaar Sierra Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.BRN optienummer3

Spelgegevensbestand gebruikt door Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned, een adventure game uitgebracht in 1999; een schuurbestand genoemd omdat het verschillende soorten gegevens bevat voor het spel; kan worden geëxtraheerd naar de ingesloten bronbestanden met behulp van GK3 Barn Browser.

Programma's die openen BRN bestanden

Over BRN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .brn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Gabriel Knight Barn File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.