Hoofd : Bestandsextensies : .brd Het dossier

.brd Bestandsextensie

Bestandstype1 EAGLE Circuit Board File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is BRD file?

Een BRD-bestand is een CAD-bestand gemaakt door EAGLE, een toepassing die wordt gebruikt voor schematische capture en PCB-ontwerp. Het is gemaakt met de EAGLE Layout Editor en gebruikt voor het ontwikkelen van ontwerpsjablonen voor schakelingen. BRD-bestanden kunnen worden opgeslagen in het Gerber-analysegegevensformaat, dat kan worden gebruikt door CAM-programma's (computer aided manufacturing).

Meer informatie

OPMERKING: Autodesk EAGLE heette vroeger CadSoft EAGLE. De software is in 2016 overgenomen door Autodesk. EAGLE staat voor "Gemakkelijk toepasbare grafische layout-editor."

Programma's die openen BRD bestanden
Windows
Altium Designer
Autodesk EAGLE
Linux
Autodesk EAGLE
Macintosh
Autodesk EAGLE
WEB
Autodesk Tinkercad

Bestandstype2 Cadence Allegro PCB Design File

Ontwikkelaar Cadence Design Systems
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.BRD optienummer2

CAD-bestand gemaakt door Cadence Allegro PCB Designer, een ontwerpprogramma voor printplaten; bevat een schema van een elektronische schakeling; kan worden uitgevoerd naar verschillende standaard PCB-formaten (zoals Gerber) of naar een .PDF -document.

Meer informatie

BRD-bestanden kunnen worden bekeken met de Cadence Allegro Free Physical Viewer, die gratis wordt aangeboden op de Cadence-website.

Programma's die openen BRD bestanden
Windows
Altium Designer
Cadence Allegro PCB Designer
Cadence Allegro Free Physical Viewer

Bestandstype3 KiCad PCB Design File

Ontwikkelaar KiCad
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.BRD optienummer3

CAD-bestand gemaakt door KiCad, een gratis, platformonafhankelijk programma voor elektronische ontwerpautomatisering (EDA); slaat een PCB-lay-out op en omvat elektronische componenten en hun verbindingen zoals getekend op het ontwerpt canvas van het programma.

Programma's die openen BRD bestanden
Windows
Altium Designer
KiCad
Linux
KiCad
Macintosh
KiCad

Over BRD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .brd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype KiCad PCB Design File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.