Hoofd : Bestandsextensies : .br Het dossier

.br Bestandsextensie

Bestandstype Brotli Compressed File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.BR optienummer

Een BR-bestand is een bestand dat is gecomprimeerd met Brotli, een open-source-algoritme voor gegevenscompressie. Het bevat webpagina-items, zoals .CSS , .XML , .SVG en .JS bestanden, gecomprimeerd in de Brotli Compressed Data Format. BR-bestanden worden gebruikt door webbrowsers zoals Chrome en Firefox om de laadsnelheid van pagina's te verhogen.

Meer informatie

Het Brotli Data Compression Format is ontworpen om het Zopfli-compressie-algoritme te vervangen. Het formaat maakt ongeveer 20% hogere compressieverhoudingen mogelijk dan Zopfli.

OPMERKING: Bestanden gecomprimeerd door Brotli werden oorspronkelijk opgeslagen met de extensie ".bro", maar deze werd gewijzigd in de extensie ".br" omdat klachten van "bro" misogynistisch en onprofessioneel waren.

Programma's die openen BR bestanden

Over BR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .br is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Brotli Compressed File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.