Hoofd : Bestandsextensies : .bqy Het dossier

.bqy Bestandsextensie

Bestandstype Brio Query File

Ontwikkelaar Brio Software
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.BQY optienummer

Bestand gebruikt door Brio Insight, een invoegtoepassing voor Internet Explorer die wordt gebruikt voor het weergeven van rapporten die zijn gegenereerd met Brio Business Intelligence-software; bevat een query die een client-side rapport van een server genereert wanneer deze wordt uitgevoerd.

Meer informatie

De Brio-software wordt gebruikt voor het samenstellen van BQY-bestanden, die vaak via e-mail naar klanten of collega's worden verzonden. Deze bestanden kunnen worden geopend in Internet Explorer als u de Brio Insight-invoegtoepassing hebt geïnstalleerd.

OPMERKING: Brio-software onderging verschillende overnames en werd uiteindelijk samengevoegd in de Hyperion Performance Management-software van Oracle.

Programma's die openen BQY bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Oracle Hyperion Planning

Over BQY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bqy is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Brio Query File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.