Hoofd : Bestandsextensies : .bpw Het dossier

.bpw Bestandsextensie

Bestandstype1 Bitser Password File

Ontwikkelaar Bitser
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is BPW file?

gecodeerde wachtwoordlijst gemaakt met Bitser, een Windows-hulpprogramma ontworpen voor het maken en beheren van gecomprimeerde archieven; bevat een lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden die door de gebruiker zijn ingevoerd.

Meer informatie

Elke BPW kan meerdere aanmeldingen bevatten en wordt opgeslagen met AES-codering. Elke login bevat een veld "Notes", dat kan worden gebruikt om het doel van de login aan te geven, zoals "Gmail", "PayPal-account" of "Router". De lijst met aanmeldingen kan worden bekeken door op het tabblad "Wachtwoorden" te klikken. , waarmee de wachtwoordbeheerder wordt geopend.

OPMERKING: Aanmeldingsgegevens kunnen alleen worden bekeken nadat het hoofdwachtwoord voor het BPW-bestand is ingevoerd.

Programma's die openen BPW bestanden
Windows
Bitser

Bestandstype2 Bitmap World File

Ontwikkelaar N/A
Categorie GIS-bestanden
Formaat Text

.BPW optienummer2

GIS-bestand gebruikt door GIS-toepassingen zoals ArcGIS Desktop; bevat georeferentie-informatie voor een overeenkomstige .BMP rasterafbeelding; gebruikt om de BMP-afbeelding in real-world coördinaten in kaart te brengen.

Programma's die openen BPW bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Microsoft Notepad

Over BPW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bpw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Bitmap World File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.