Hoofd : Bestandsextensies : .bps Het dossier

.bps Bestandsextensie

Bestandstype1 BPS Virus File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is BPS file?

Bestand dat wordt gebruikt door "BPS" -malpprogramma's zoals "SpywareCops", "AdwareBlaster" of "Spyware and Adware Remover;" bevat gegevens om het virus uit te voeren en de computer te infecteren; moet in quarantaine worden geplaatst met de overige malwarebestanden met behulp van een antivirusprogramma.

Programma's die openen BPS bestanden
Windows
Symantec Norton Security
Kaspersky Anti-Virus
Macintosh
Symantec Norton Security

Bestandstype2 Works Document Backup

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.BPS optienummer2

Back-up van een tekstverwerkingsdocument gemaakt met Microsoft Works ( .WPS bestand); vaak automatisch gegenereerd door MS Works in het geval het programma crasht tijdens het werken aan een document; back-upvoorkeuren kunnen worden ingesteld binnen de opties van het programma.

Programma's die openen BPS bestanden
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word 2016
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Word for Mac

Bestandstype3 BPS Patch File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.BPS optienummer3

Patch-indeling gemaakt om patches toe te passen op ROM-spelvideo's; maakt gebruik van variabele lengte codering waarmee het elke bestandsgrootte kan afhandelen; slaat controlesommen op om de integriteit van de patch te verifiëren en dat deze op het juiste bestand wordt toegepast.

Meer informatie

OPMERKING: de BPS-patch is ontworpen om een verbetering te zijn ten opzichte van de tekortkomingen van de .IPS en .UPS formaten. Het is niet beperkt tot het patchen van alleen ROM's, het kan ook op CD's en andere spellen worden gebruikt.

Programma's die openen BPS bestanden

Over BPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BPS Patch File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.