Hoofd : Bestandsextensies : .bpk Het dossier

.bpk Bestandsextensie

Bestandstype Nero SecurDisc Public Key File

Ontwikkelaar Nero
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.BPK optienummer

Schijfsleutabestand gemaakt door Nero-producten, waaronder BackItUp & ROM branden en branden; bevat een openbare sleutel die kan worden gebruikt om de bron en inhoud van een gebrande schijf te controleren; meestal gedistribueerd door de auteur van de schijf zodat gebruikers kunnen controleren of de schijf authentiek is.

Meer informatie

Nero SecurDisc Viewer is een applicatie die gratis door Nero wordt gedistribueerd voor het verifiëren van de SecurDisc-inhoud. De applicatie is inbegrepen bij Nero BackItUp & ROM branden en branden, beide onderdeel van de Nero Multimedia Suite.

Programma's die openen BPK bestanden
Windows
Nero
Nero SecurDisc Viewer

Over BPK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bpk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nero SecurDisc Public Key File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.