Hoofd : Bestandsextensies : .bpg Het dossier

.bpg Bestandsextensie

Bestandstype1 BPG Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is BPG file?

Betere grafische weergave van draagbare afbeeldingen (BPG) gemaakt om het JPEG-formaat te vervangen; biedt dezelfde kwaliteit als JPEG-afbeeldingen, maar in een kleinere bestandsgrootte; ondersteunt verliesloze compressie; native ondersteunt 8 tot 14 bits per kanaal.

Meer informatie

OPMERKING: Het BPG-formaat is gebaseerd op een subset van de open videompressie-standaard met hoge efficiëntie videocodering (HEVC). Het formaat wordt ondersteund door de meeste webbrowsers met een Javascript-decoder.

Programma's die openen BPG bestanden

Bestandstype2 Borland Project Group

Ontwikkelaar Embarcadero Technologies
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.BPG optienummer2

Bevat groepen bestanden, pakketten genaamd, die in één batch kunnen worden gecompileerd; gebruikt voor het organiseren van bestanden gerelateerd aan een specifiek programmeerproject; ook wel Borland Package Group genoemd.

Programma's die openen BPG bestanden
Windows
Embarcadero Delphi

Over BPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bpg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Borland Project Group beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.