Hoofd : Bestandsextensies : .bpdx Het dossier

.bpdx Bestandsextensie

Bestandstype1 Acrobat Batch PDX File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

Wat is BPDX file?

Bestand gebruikt door Adobe Acrobat .PDF documentcreatie software; slaat een lijst op van Acrobat-index ( .PDX ) bestanden, optievlaggen en een planning voor wanneer de index opnieuw moet worden opgebouwd, leeggemaakt of bijgewerkt; zorgt ervoor dat PDX-bestanden in batch kunnen worden bijgewerkt.

Meer informatie

BPDX-updates kunnen met elke planningssoftware zoals Windows Scheduler worden uitgevoerd. Door het bestand Acrobat.exe met het BPDX-bestand als argument aan te roepen, werkt Acrobat de PDX-indexbestanden bij.

BPDX-bestanden worden in een indeling zonder opmaak opgeslagen. Een voorbeeldbestand kan inhoud bevatten die lijkt op het volgende:

"C: \ PDXs \ index.pdx" / rebuild

Programma's die openen BPDX bestanden

Bestandstype2 Business Plan Pro Document

Ontwikkelaar Palo Alto Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.BPDX optienummer2

Projectbestand gemaakt door Business Plan Pro, een toepassing die wordt gebruikt voor het maken van bedrijfsplannen; spaart informatie zoals de samenvatting, het bedrijfstype, marktanalyses, investeringen en financiële doelstellingen; gebruikt bij het opstellen van een businessplan.

Meer informatie

BPDX-bestanden zijn .ZIP bestanden die .XML databestanden bevatten en een .XLS Excel-werkmap die wordt gebruikt voor het maken van de financiële berekeningen.

OPMERKING: Oudere versies van Business Plan Pro gebruikt de .BPD extensie.

Programma's die openen BPDX bestanden

Over BPDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bpdx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Business Plan Pro Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.