Hoofd : Bestandsextensies : .book Het dossier

.book Bestandsextensie

Bestandstype1 iBooks Author Document

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is BOOK file?

Boekontwerpproject gemaakt door iBooks Author, een programma dat wordt gebruikt voor het schrijven van digitale boeken voor de Apple iPad; slaat de secties en hoofdstukken van een iBook op; kan worden geëxporteerd naar het .IBOOKS -formaat en direct worden geüpload naar een iPad, of kan worden gepubliceerd in de Apple iBookstore met behulp van het .ITMSP -formaat.

Meer informatie

iBook Author-documenten kunnen ook worden geëxporteerd naar .PDF en .TXT (platte tekst) -indelingen voor lezen op de lokale computer of andere apparaten.

OPMERKING: iBooks Author gebruikt de .IBA bestandsextensie als standaard extensie voor iBooks-ontwerpen. Het ondersteunt echter ook de extensie ".book" voor ontwerpen.

Programma's die openen BOOK bestanden
Windows
Calibre
Linux
Calibre
Macintosh
Apple iBooks Author
Calibre

Bestandstype2 BookSmart Book File

Ontwikkelaar Blurb Software
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat XML

.BOOK optienummer2

Een BOEK-bestand is een boek gemaakt door BookSmart, een gratis hulpmiddel voor het maken van fotoboeken, -laptops en -planners. Het bevat de pagina's van een boek met tekst, afbeeldingen en lay-outinstellingen. BOOK-bestanden worden opgeslagen in een XML-indeling.

Meer informatie

BOEKbestand geopend in Blurb BookSmart 3.4

Het BOOK-bestand is het hoofdbestandstype dat aan BookSmart is gekoppeld. Wanneer u een boekproject opslaat, maakt het programma het BOOK-bestand om de inhoud op te slaan. U kunt boeken met verschillende paginalay-outs kiezen, zoals een bruiloftalbum, kookboek, gastenboek, notitieboekje en jaarboek. U kunt ook kiezen uit verschillende thema's met fotolanden en pagina-achtergronden met coördinerende kleuren. Als u een back-up wilt maken van uw BOOK-bestand of dit wilt delen, kunt u het project exporteren als .BOOKEXPORT -bestand.

Als u een BOOK-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw → Boekproject. U kunt een BOEK-bestand opslaan door Bestand → Opslaan te selecteren. Nadat u het BOOK-bestand hebt opgeslagen, slaat BookSmart het bestand en alle bewerkingen die u in de toekomst maakt automatisch op.

Programma's die openen BOOK bestanden
Macintosh
Blurb BookSmart

Bestandstype3 Budget In Brief Book File

Ontwikkelaar Budget In Brief
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.BOOK optienummer3

Bestand dat wordt gebruikt door Budget Kortom een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van budgetdocumenten; opgeslagen met behulp van XML-opmaak en bevat document generatie-eigenschappen; omvat ook verwijzingen naar databestanden voor invoerbudgetten en de uitvoerdocumentsjablonen; kan worden gebruikt om Microsoft Word .DOCX -bestanden en .PDF -documenten te genereren.

Meer informatie

Budget in het kort ondersteunt verschillende documenttypen voor het maken van de uitvoerbudgetrapporten. Deze indelingen omvatten .DOC , .DOCX , .RTF , .HTML en .ODT . Het programma kan ook invoergegevensbronnen van Microsoft Excel .XLSX -bestanden en .XML bestanden accepteren.

OPMERKING: BOOK-bestanden worden momenteel gemaakt met een gewone teksteditor, zoals Microsoft Kladblok of een XML-editor . Budget in het kort is niet langer beschikbaar om te downloaden.

Programma's die openen BOOK bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Budget In Brief

Bestandstype4 FrameMaker Book File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.BOOK optienummer4

Boekbestand gemaakt door FrameMaker, een programma dat wordt gebruikt om boeken en andere grote documenten te genereren; bewaart referenties naar FrameMaker-documenten ( .FM en .MIF bestanden), die hoofdstukken, bijlagen, inhoudsopgaven en andere boeken kunnen bevatten; stelt gebruikers in staat een boek samen te stellen uit kleinere documentdelen.

Meer informatie

OPMERKING: Wanneer u de naam geeft van bestanden waarnaar wordt verwezen in een BOOK-bestand, geeft FrameMaker ook een nieuwe naam aan de bestanden waarnaar wordt verwezen op schijf. Dit komt omdat FrameMaker-boeken koppelingen bevatten naar de werkelijke FrameMaker-documenten op de harde schijf van de computer.

Programma's die openen BOOK bestanden
Windows
Adobe FrameMaker
Adobe RoboHelp

Over BOOK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .book is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FrameMaker Book File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.