Hoofd : Bestandsextensies : .bmz Het dossier

.bmz Bestandsextensie

Bestandstype1 Portal Bonus Map Zip File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Spelbestanden
Formaat Zip

Wat is BMZ file?

Spelmap gemaakt voor Portal, een 3D-puzzeloplossend spel voor de eerste persoon; slaat een bonuskaart op die kan worden gemaakt door externe community-ontwikkelaars; slaat een .ZIP archief van .BSP (map), .TGA (logo) en .BNS (script) bestanden op.

Meer informatie

Portaalbonuskaarten kunnen worden geïnstalleerd door Portal te openen, 'Bonuskaarten' te selecteren, op 'Bonusmappen importeren ...' te klikken en vervolgens het BMZ-bestand te kiezen.

Programma's die openen BMZ bestanden

Bestandstype2 Compressed Bitmap Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.BMZ optienummer2

Bitmapafbeelding ( .BMP ) gecomprimeerd met .ZIP of .GZ -compressie; gebruikt voor het verkleinen van de afmeting van bitmapafbeeldingen voor archivering of verzending via internet; kan worden gedecomprimeerd met veel standaard decompressieprogramma's voor bestanden om het originele BMP-bestand op te halen.

Programma's die openen BMZ bestanden

Over BMZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bmz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Compressed Bitmap Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.