Hoofd : Bestandsextensies : .bmq Het dossier

.bmq Bestandsextensie

Bestandstype Re-Volt Mipmap File

Ontwikkelaar Acclaim Entertainment
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.BMQ optienummer

Mipmap-afbeelding gebruikt door Re-Volt, een oud RC-racegame voor de pc; bevat een afbeelding met een lage resolutie in het BMP-formaat dat wordt gebruikt voor objectstructuren die van veraf in de game worden bekeken om de framesnelheid stabiel te houden.

Meer informatie

Mipmaps worden gebruikt door Re-Volt om de textuurweergave tijdens het spelen te verbeteren. Ze worden gebruikt voor texturen die van een afstand worden bekeken en geen grote afbeeldingen vereisen voor detail. Als de hoofdtextuurgrootte 256x256 is, is de volgende mipmapafbeelding 128x128, vervolgens 64x64 en daarna 32x32. Zodra de camera dichter bij de objecttextuur komt, wordt de BMQ-mipmap vervangen door de normale BMP-afbeelding. Door kleinere afbeeldingen te gebruiken, wordt de weergavesnelheid van de game verhoogd.

Programma's die openen BMQ bestanden

Over BMQ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bmq is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Re-Volt Mipmap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.