Hoofd : Bestandsextensies : .bml Het dossier

.bml Bestandsextensie

Bestandstype1 Bean Markup Language File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is BML file?

Webpagina geschreven in de Bean Markup Language (BML); gebaseerd op het Bean Scripting Framework (BSF), een verzameling Java-klassen die scripttaalondersteuning bieden binnen Java-toepassingen.

Meer informatie

BSF staat toe dat .JSP bestanden naast Java in andere talen worden geschreven, met toegang tot de Java class library. BML-bestanden gebruiken BSF om Java-bonen te verwerken in gebeurtenishandlers en andere ingesloten scripts.

Programma's die openen BML bestanden
Linux
Run with an IBM or Apache server with BSF support

Bestandstype2 Braille 2000 Braille File

Ontwikkelaar Computer Application Specialties Company
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.BML optienummer2

Braillebestand gemaakt door Computer Application Specialties Company (CASC) Braille 2000, een teksteditor voor braille; bevat braille markup language, vergelijkbaar met XML, maar wordt weergegeven in braille.

Meer informatie

Braille 2000 converteert spelling naar ASCII Braille in BML-bestanden. XML-eigenschappen, zoals tags, worden weergegeven als BML-eigenschappen, zoals BML-tags. Hiermee kunnen blinden die braille kunnen lezen en typen braille XML-pagina's maken.

Als u een BML-bestand in CASC Braille 2000 wilt maken, selecteert u Nieuw → Braillebestand, geeft u het bestand een naam en selecteert u "Braille2000 braillebestand (bml ) "in het vervolgkeuzemenu bestandstype en klik op OK.

Als u een BML-bestand wilt openen in CASC Braille 2000, selecteert u Openen → Braillebestand, navigeert u naar het bestand en klikt u op Openen.

Programma's die openen BML bestanden

Over BML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Braille 2000 Braille File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.