Hoofd : Bestandsextensies : .bm2 Het dossier

.bm2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Boardmaker Interactive Board File

Ontwikkelaar DynaVox Mayer-Johnson
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is BM2 file?

Lesbord gemaakt door Boardmaker, een programma dat wordt gebruikt om studenten met speciale behoeften te onderwijzen; bevat interactieve visuele elementen en geluiden; kan quizzen, visuele scènes, objectlessen en andere leselementen bevatten.

Meer informatie

Boardmaker interactive boards worden gebruikt om activiteiten en lessen op het scherm te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van individuele studenten.

Programma's die openen BM2 bestanden
Windows
DynaVox Mayer-Johnson Boardmaker
Macintosh
DynaVox Mayer-Johnson Boardmaker

Bestandstype2 Subspace Bitmap File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.BM2 optienummer2

hernoemd .BMP bestand gebruikt door Subspace, een multiplayer top-down schietspel waarbij spelers controle hebben over schepen in de ruimte; bevat een afbeelding die is opgeslagen in de standaard Windows bitmap-indeling; gebruikt om spelafbeeldingen op te slaan.

Meer informatie

Deelruimte is nu bijgewerkt met de Continuum-client, die extra beveiliging en fraudepreventie biedt voor online gameplay.

Programma's die openen BM2 bestanden
Windows
Virgin Interactive Subspace
Continuum

Over BM2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bm2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Subspace Bitmap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.