Hoofd : Bestandsextensies : .blz Het dossier

.blz Bestandsextensie

Bestandstype1 N-Gage Mobile Video Game File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is BLZ file?

Videogame-containerbestand met een game ontwikkeld door N-Gage, een game-distributieservice voor mobiele telefoons van Nokia; bevat alle pakketgegevens voor het spel; kan na het overbrengen van het bestand op de telefoon worden geïnstalleerd met de Nokia PC Suite-software.

Meer informatie

Nadat de BLZ-bestanden naar de mobiele telefoon zijn overgebracht, kunnen ze worden geïnstalleerd met behulp van de BLZ Installer-applicatie, die kan worden geüpload en geïnstalleerd op een Nokia-telefoon. BLZ-bestanden kunnen ook op uw pc worden uitgepakt met behulp van het hulpprogramma BLZ Extractor.

N-Gage-spellen worden ook gedistribueerd met behulp van de bestandsextensie .N-GAGE .

OPMERKING: BLZ-bestanden zijn soms geüpload naar andere Symbian OS-gebaseerde mobiele apparaten om games te spelen. Dit proces is echter niet-officieel en wordt niet ondersteund door Nokia.

Programma's die openen BLZ bestanden
Windows
Nokia PC Suite
BLZ Extractor

Bestandstype2 Compressed Bitmap Image

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.BLZ optienummer2

Rasterafbeelding die een compressiealgoritme gebruikt om de afbeeldingsbestandsgrootte te verkleinen; vergelijkbaar met een standaard .BMP bestand, maar gecomprimeerd; soms gebruikt voor het verpakken van afbeeldingen in videogames.

Programma's die openen BLZ bestanden
Windows
Adobe Photoshop
TUniBitmap
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype3 TeamViewer Blizz Session File

Ontwikkelaar TeamViewer
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.BLZ optienummer3

Een BLZ-bestand is een videobestand gemaakt door TeamViewer Blizz, een programma dat wordt gebruikt om samen te werken met andere gebruikers via video, spraak, instant messaging en scherm delen. Het bevat een video-opname van een sessie. BLZ-bestanden lijken op .TVS bestanden gemaakt door TeamViewer.

Meer informatie

BLZ-bestanden worden alleen ondersteund door TeamViewer Blizz. Om een opname gemaakt in Blizz met niet-Blizz-gebruikers te delen, slaat u de opname op als een .AVI -bestand in Blizz. U kunt ook een BLZ-bestand uploaden naar het TVS naar MP4 online-programma en de opgenomen video converteren naar een .MP4 -bestand.

Programma's die openen BLZ bestanden

Over BLZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .blz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TeamViewer Blizz Session File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.