Hoofd : Bestandsextensies : .blend Het dossier

.blend Bestandsextensie

Bestandstype Blender 3D Data File

Ontwikkelaar The Blender Foundation
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.BLEND optienummer

3D-afbeelding of animatieproject gemaakt met Blender, een open source 3D-modelleringsprogramma; bevat 3D-maasgegevens, belichtingsinformatie, vertex-schilderij, animatiehoofdframes, NURBS-objecten, procedurele texturen, uvmapping-lay-out en realtime interactiviteitsgegevens; kan ook meerdere scènes in één bestand opslaan.

Meer informatie

BLEND-bestanden bevatten alle objecten, texturen, geluiden, afbeeldingen, effecten en scènes die in een animatie worden gebruikt. Daarom is een BLEND-bestand een projectbestand in plaats van een standaard 3D-afbeelding of animatiebestand.

Programma's die openen BLEND bestanden
Windows
Blender
Blue Marble Geographics Global Mapper
Unity Technologies Unity iPhone
Unity Technologies Unity
Linux
Blender
Macintosh
Blender
Unity Technologies Unity

Over BLEND bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .blend is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Blender 3D Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.