Hoofd : Bestandsextensies : .bix Het dossier

.bix Bestandsextensie

Bestandstype1 Civilization 3 Scenario File

Ontwikkelaar Take-Two Interactive Software
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is BIX file?

Spelbestand gemaakt door "Sid Meier's Civilization III" (Civ3), een strategiespellen-strategie; kan een opgeslagen spel zijn of een scenario dat de wereldomstandigheden beschrijft waaronder de speler tegen andere imperiums speelt.

Meer informatie

BIX-bestanden worden gebruikt door Civilization III: Play the World, een multiplayer-uitbreidingspakket naar Civ3. Ze worden gebruikt door versie 11.0 en later van de uitbreiding.

Programma's die openen BIX bestanden
Windows
Take-Two Interactive Civilization 3 for Windows
Macintosh
Take-Two Interactive Civilization 3

Bestandstype2 Kodicom Video File

Ontwikkelaar Kodicom
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.BIX optienummer2

Videoformaat dat wordt gebruikt door Kodicom -circuit-tv (CCTV) -recorders; kan worden gemaakt door zowel zelfstandige als pc-gebaseerde DVR's.

Meer informatie

Kodicom is een Koreaans bedrijf voor digitale communicatie.

Programma's die openen BIX bestanden
Windows
Techjunkies i3 DVR (formerly DiginetCenter)

Over BIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bix is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Kodicom Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.