Hoofd : Bestandsextensies : .bit Het dossier

.bit Bestandsextensie

Bestandstype1 FinalCrypt Encrypted Data File

Ontwikkelaar Ron de Jong
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Text and Binary

Wat is BIT file?

Een BIT-bestand is een gecodeerd gegevensbestand gemaakt door FinalCrypt, een programma dat wordt gebruikt voor het coderen en decoderen van persoonlijke bestanden. Het bevat een bestand, zoals een .JPG image of .WMV video, dat is gecodeerd voor veiligheidsdoeleinden.

Meer informatie

BIT-bestanden worden gemaakt door FinalCrypt en kunnen alleen door FinalCrypt worden geopend met behulp van het codeerbestand dat wordt gebruikt om het BIT-bestand te coderen. Gegevens in een BIT kunnen niet worden hersteld zonder het codebestand, dus het is belangrijk dat het wordt opgeslagen op een veilige locatie en dat er een back-up van wordt gemaakt.

Programma's die openen BIT bestanden

Bestandstype2 Xilinx Bitstream File

Ontwikkelaar Xilinx
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.BIT optienummer2

Bestand gegenereerd door BitGen, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van bitstreams vereist door Xilinx FPGA's (field-programmable gate arrays); opgeslagen in een binair formaat en bevat de configuratie-informatie voor het circuit; gebruikt voor het uploaden van de configuratiegegevens naar het FPGA-apparaat, dat kan worden voltooid met behulp van de iMPACT-GUI die bij de Xilinx-software wordt geleverd.

Meer informatie

BIT-bestanden zijn een van de bestanden die worden gegenereerd in een reeks bestanden die worden gebruikt voor het ontwerpen en configureren van een FPGA. Een Verliog ( .V ) HDL-ontwerpbestand kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een .NGC netlistbestand te genereren, dat vervolgens wordt geconverteerd naar een .NGD -bestand en vervolgens van het NGD-bestand naar een bitstream BIT-bestand.

OPMERKING: Het BitGen-programma wordt meegeleverd met het Xilinx ISE-softwarepakket.

Programma's die openen BIT bestanden

Over BIT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bit is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Xilinx Bitstream File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.