Hoofd : Bestandsextensies : .bik Het dossier

.bik Bestandsextensie

Bestandstype1 Bink Video File

Ontwikkelaar RAD Game Tools
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is BIK file?

Eigen video-indeling ontwikkeld door RAD Game Tools; gebruikt voor het afspelen van filmclips in videospellen op zowel pc's als consolesystemen; laat standaard video toe om sterk te worden gecomprimeerd terwijl de videokwaliteit voor het doelplatform wordt geoptimaliseerd.

Meer informatie

Bink-video's kunnen worden afgespeeld met Windows Media Player (WMP) als u het Windows 7 Codec Pack hebt geïnstalleerd. Hoewel WMP zegt dat het de ".bik" -extensie niet herkent nadat je het codec-pakket hebt geïnstalleerd, kies je ervoor om de video toch te openen en WMP zal het afspelen.

BIK-bestanden worden vaak gecomprimeerd vanaf .AVI , .MOV of andere veelgebruikte videobestandsindelingen. Wanneer gecomprimeerd met de Bink-tools, kunnen de datasnelheden worden aangepast voor resoluties tot 320x240 tot resoluties in HD-kwaliteit, waardoor video's worden ondersteund die geschikt zijn voor draagbare apparaten, evenals HD-tv's en computerschermen.

Programma's die openen BIK bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Audials One
SPlayer
Rebellion Aliens vs. Predator
Linux
VideoLAN VLC media player
The Bink Video Player for GNU/Linux
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Bestandstype2 Video Game Movie File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.BIK optienummer2

Videoformaat dat wordt gebruikt door verschillende videospellen, waaronder Sid Meier's Civilization 4 en Ghost Recon Advanced Warfighter 2; meestal opgeslagen in de map "\ Data \ movies \" in de programmamap; waarnaar wordt verwezen wanneer videoclips worden afgespeeld in het spel.

Programma's die openen BIK bestanden

Over BIK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bik is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Video Game Movie File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.