Hoofd : Bestandsextensies : .bib Het dossier

.bib Bestandsextensie

Bestandstype1 Bibliography Document

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

Wat is BIB file?

Bibliografie opgeslagen in ASCII-tekstindeling; bevat een lijst met referenties die worden geciteerd in een artikel, boek of andere publicatie.

Programma's die openen BIB bestanden

Bestandstype2 BibTeX Bibliography Database

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

.BIB optienummer2

Een BIB-bestand is een tekstdocument gemaakt door een LaTeX-programma zoals MiKTeX of TeXworks. Het bevat een lijst met referenties geformatteerd met behulp van BibTeX-opmaak. Met BIB-bestanden kunnen bibliografieën worden opgezocht en gepubliceerd met behulp van standaardopdrachten en worden ze vaak gebruikt in combinatie met LaTeX-documenten ( .TEX ).

Meer informatie

BIB-bestand geopend in TeXworks 0.6

BibTeX-bestanden kunnen bibliografieën bevatten voor boeken, artikelen, onderzoeksdocumenten, technische rapporten, enz. A voorbeeld BIB-bestandsinvoer kan als volgt worden opgemaakt:

@BOOK {citaatsleutel, AUTHOR="Auteursnaam", TITLE="Titel van het boek", PUBLISHER = {Naam van uitgever}, ADDRESS = {Locatie gepubliceerd}} BibTeX-bestanden kunnen op meerdere computersystemen worden bekeken en beheerd, maar de opmaak is standaard op alle platforms.

Programma's die openen BIB bestanden
Windows
TeXnicCenter
MiKTeX
Bib2x
Linux
JabRef
Pybliographer
RefTeX
Macintosh
MacroMates TextMate
BibDesk

Over BIB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bib is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BibTeX Bibliography Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.