Hoofd : Bestandsextensies : .bdmv Het dossier

.bdmv Bestandsextensie

Bestandstype Blu-ray Disc Movie Information File

Ontwikkelaar Blu-ray Disc Association
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.BDMV optienummer

Bestand dat door Blu-ray-schijven wordt gebruikt om de inhoud van een Blu-ray disc-map te beschrijven; gebruikt een goed gedefinieerde bestandsnaam en maplocatie en wordt gezien met een van de volgende bestandsnamen op een Blu-ray disc: index.bdmv: beschrijft de inhoud van het bestand in de BDMV-directory; gevonden in de BDMV- en BDMV / BACKUP-directory's. MovieObject.bdmv: beschrijft een of meer filmobjecten; bevindt zich in de BDMV- en BDMV / BACKUP-directory's. sound.bdmv: optioneel bestand dat een of meer geluiden in verband brengt met toepassingen van HDMV Interactive Graphic streams; bevindt zich in de BDMV / AUXDATA-directory.

Programma's die openen BDMV bestanden
Windows
Roxio Creator
CyberLink PowerDVD
JRiver Media Center
Corel VideoStudio
CyberLink Media Suite
Macintosh
JRiver Media Center
Macgo Mac Blu-ray Player

Over BDMV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bdmv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Blu-ray Disc Movie Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.