Hoofd : Bestandsextensies : .bdm Het dossier

.bdm Bestandsextensie

Bestandstype AVCHD Information File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.BDM optienummer

Een BDM-bestand is een schijfinformatiebestand dat is gemaakt met Advanced Video Coding High Definition (AVCHD) -video-opnamen die meestal worden gemaakt door high-definition consumentencamcorders. Het bevat informatie over de bestandsinhoud in een specifieke map en wordt vaak gezien als index.bdm of movieobj.bdm. BDM-bestanden bevinden zich in de AVCHD / BDMV-directory van een mediaopslagapparaat.

Meer informatie

Hoewel .BDMV bestanden meestal worden gezien op optische schijfmedia, worden BDM-bestanden vaker gezien op niet-schijf opnamemedia zoals harde schijven en geheugensticks. U kunt Roxio Creator, Roxio Toast, CyberLink PowerDVD en Nero Video gebruiken om BDM-bestanden te openen.

OPMERKING: AVCHD is ontwikkeld door Sony en Panasonic en in 2006 geïntroduceerd.

Programma's die openen BDM bestanden
Windows
Roxio Creator
CyberLink PowerDVD
Nero Video 2019
CyberLink Media Suite
Macintosh
Roxio Toast

Over BDM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bdm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AVCHD Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.