Hoofd : Bestandsextensies : .bay Het dossier

.bay Bestandsextensie

Bestandstype Casio RAW Image

Ontwikkelaar Casio
Categorie Camera Raw-bestanden
Formaat Binary

.BAY optienummer

Een BAY-bestand is een digitale foto gemaakt door een Casio digitale camera. Het bevat onbewerkte afbeeldingsgegevens van de camera in een eigen indeling die niet-verwerkt en ongecomprimeerd is.

Meer informatie

Camera Raw-afbeeldingsbestanden kunnen niet rechtstreeks worden gebruikt, tenzij een programma het bestandstype en cameramodel ondersteunt dat wordt gebruikt om de afbeelding vast te leggen. U kunt BAY-bestanden bijwerken met geselecteerde afbeeldingseditors, zoals PaintShop Pro en ACDSee, en ze vervolgens exporteren naar standaard rasterindelingen zoals .JPG of .BMP .

OPMERKING: Casio Camera RAW-bestanden gebruiken ook de .RAW -extensie.

Programma's die openen BAY bestanden
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Microsoft Windows Photos
MAGIX Photostory Deluxe

Over BAY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bay is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Casio RAW Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.