Hoofd : Bestandsextensies : .bak3 Het dossier

.bak3 Bestandsextensie

Bestandstype1 Backup File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Backup bestanden
Formaat Text and Binary

Wat is BAK3 file?

back-upbestand gemaakt door meerdere programma's, waaronder games zoals Crytek Crysis; bevat een kopie van het originele bestand, zoals een scène; vergelijkbaar met de bestandsextensies .BAK en .BAK2 .

Meer informatie

De extensie "bak3" kan worden gebruikt om de derde back-upversie voor een bestand weer te geven. Telkens wanneer u een scène opslaat in Vue, wordt een ander BAK-bestand gemaakt. De extensie "bak3" zou worden gebruikt bij de derde opslag. U kunt de maximale hoeveelheid back-ups kiezen die u wilt maken met behulp van de instelling "Max. Back-ups" in Vue.

Een ander gebruik van de extensie "bak3" is om een BAK2-bestand te back-uppen dat .CRY kaartniveau-bestanden back-upt. Als uw CRY-bestand corrupt is, kunt u het vervangen door de extensie "bak3" van uw bestand te hernoemen naar "huilen".

Programma's die openen BAK3 bestanden
Windows
E-on Vue
Crytek Crysis
Crytek Crysis Warhead
Macintosh
E-on Vue

Bestandstype2 Starbound Backup File

Ontwikkelaar Chucklefish
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.BAK3 optienummer2

Een BAK3-bestand is een back-upbestand dat wordt gebruikt door Starbound, een open, ruimtevaartspel voor de ruimtevarende zandbak. Het slaat back-upinformatie op voor het spel, dat kan gaan over een ruimteschip of een personage. BAK3-bestanden zijn handig voor het herstellen van informatie in het geval van een computercrash of corrupte SHIPWORLD- of PLAYER-bestanden.

Meer informatie

BAK3-bestanden krijgen een naam met de extensie ".bak3" toegevoegd aan een PLAYER- of SHIPWORLD-bestand. Als het bestand bijvoorbeeld back-upinformatie voor een SHIPWORLD-bestand opslaat, is de bestandsnaam ab 07704dbcb4162646d4d93bbeef34df.shipworld.bak3.

U kunt de extensie ".bak3" verwijderen uit de bestandsnaam en het bestand openen als SHIPWORLD-bestand in Starbound. Het is echter belangrijk dat u de reeks tekens voorafgaand aan de extensies niet wijzigt.

BAK3-bestanden zijn te vinden in de map "player" in de map "Starbound". Als u bijvoorbeeld Starbound via Steam hebt gekocht, worden de BAK3-bestanden opgeslagen op de volgende locatie in Windows:

C: / Program Files / Steam / SteamApps / common / Starbound / player

OPMERKING: Starbound maakt ook gebruik van .BAK1 en .BAK2 bestanden.

Programma's die openen BAK3 bestanden

Over BAK3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bak3 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Starbound Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.