Hoofd : Bestandsextensies : .ba6 Het dossier

.ba6 Bestandsextensie

Bestandstype TaxAct 2016 Tax Return Backup File

Ontwikkelaar TaxAct
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.BA6 optienummer

Een BA6-bestand is een back-upbestand van een belastingaangifte voor 2016 gemaakt met de 2016-versie van TaxAct, een belastingvoorbereidingsprogramma. Het bevat belastinggegevens voor het belastingjaar 2016, dat wordt gebruikt voor archiveringsdoeleinden en in het geval het bestand .TA6 verloren gaat of corrupt raakt. BA6-bestanden bevatten federale IRS- en nationale belastingformuliergegevens, samen met de basisinformatie van de gebruiker.

Meer informatie

BA6-bestand geopend in TaxAct 2016

Gebruikers van TaxAct 2016 zullen hoogstwaarschijnlijk alleen het TA6-bestand gebruiken om hun bestand op te slaan, af te drukken of te uploaden belastingen. Het BA6-bestand is echter waardevol voor gebruikers die zich zorgen maken dat hun TA6-bestand beschadigd raakt of zoekraakt.

Als u een back-up van uw belastingaangifte wilt opslaan, selecteert u Bestand → Back-up ... en geeft u uw bestand een naam. U moet uw belastingaangifte opslaan als een TA6-bestand voordat u uw back-up maakt.

Als u een back-up in TaxAct wilt herstellen, selecteert u Bestand → Back-up terugzetten ... en navigeert u naar de locatie van uw BA6-bestand.

Omdat jaarlijkse belastingaangiften zijn ingediend voor het voorgaande jaar, wordt het BA6-bestand waarschijnlijk gemaakt in 2017 van begin januari tot en met 15 april. Zodra u een belastingaangifte hebt ingevuld, kunt u de belasting afdrukken en verzenden formulieren of elektronisch indienen.

Programma's die openen BA6 bestanden
Windows
TaxAct

Over BA6 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ba6 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TaxAct 2016 Tax Return Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.