Hoofd : Bestandsextensies : .azs Het dossier

.azs Bestandsextensie

Bestandstype AirZip FileSECURE File

Ontwikkelaar AirZip
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.AZS optienummer

Bestand beveiligd door FileSECURE en gelezen door de FileSECURE Reader-toepassing; bevat het bestand geconverteerd naar het AZS-formaat om te worden beveiligd.

Meer informatie

Enkele voorbeelden van extensies die door FileSECURE kunnen worden beveiligd zijn: .DOC , .DOCX , .PDF , .PPT , .3D , .BMP , .JPG , en .MP3 .

Wanneer u een AZS-bestand ontvangt, krijgt u specifieke rechten voor dat bestand, mogelijk om het te bekijken, kopiëren of afdrukken. Als het AZS-bestand is geopend, worden in FileSECURE Reader alle functies en hulpprogramma's van het Windows-afdrukscherm uitgeschakeld.

Als u wilt zien dat uw toegangsrechten voor een specifiek AZS-bestand zijn, klikt u op Bestand → Eigenschappen in het menu Lezer. U kunt ook de optie "Eigenschappen" op de taakbalk kiezen. Het Toestemmingsvenster bevat informatie over uw machtigingen en andere inhoud van het bestand.

Als u de kopieerbevoegdheid hebt en het originele programma dat het bestand heeft gemaakt, wordt het bestand geopend in het oorspronkelijke programma.

OPMERKING: AZS-bestanden zijn hetzelfde als .AZF bestanden.

Programma's die openen AZS bestanden

Over AZS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .azs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AirZip FileSECURE File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.