Hoofd : Bestandsextensies : .azf Het dossier

.azf Bestandsextensie

Bestandstype AirZip FileSECURE File

Ontwikkelaar AirZip
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.AZF optienummer

Beveiligd bestand door gelezen door de FileSECURE Reader-toepassing; bevat het bestand geconverteerd naar het AZS-formaat om te worden beveiligd.

Meer informatie

Enkele voorbeelden van extensies die door FileSECURE kunnen worden beveiligd zijn: .DOCX , .PDF , .PPT , .PNG , .BMP , .JPEG en .MP3 .

Als u een AZF-bestand ontvangt, krijgt u specifieke rechten voor dat bestand, mogelijk om het te bekijken, kopiëren of afdrukken. FileSECURE Reader schakelt alle Windows-functies en hulpprogramma's voor het scherm uit.

Als u wilt weten wat uw toegangspermissies zijn voor een AZF-bestand, selecteert u Bestand → Eigenschappen in het menu Lezer. U kunt ook op de optie "Eigenschappen" op de taakbalk klikken. In het Toestemmingsvenster worden uw machtigingen weergegeven met andere informatie over de inhoud van het bestand.

Als u over kopieerrechten beschikt en over het oorspronkelijke programma waarmee het bestand is gemaakt, wordt het bestand geopend in het oorspronkelijke programma.

OPMERKING: AZF-bestanden zijn hetzelfde als .AZS -bestanden .

Programma's die openen AZF bestanden

Over AZF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .azf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AirZip FileSECURE File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.