Hoofd : Bestandsextensies : .axd Het dossier

.axd Bestandsextensie

Bestandstype ASP.NET Web Handler File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.AXD optienummer

Bestand gebruikt door ASP.NET-toepassingen voor het afhandelen van ingesloten bronneverzoeken; bevat instructies voor het ophalen van ingesloten bronnen, zoals afbeeldingen, JavaScript-bestanden ( .JS ) en .CSS bestanden; gebruikt voor het injecteren van middelen op de webpagina aan de clientzijde en deze op een standaard manier op de server te openen.

Meer informatie

AXD-bestanden hebben meestal de naam WebResource.axd en hebben het objecttype "AssemblyResourceLoader" binnen de ASP.NET-programmacode. De functie WebResource.axd kan worden ingeschakeld in het bestand AssemblyInfo.cs.

Programma's die openen AXD bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio

Over AXD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .axd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ASP.NET Web Handler File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.