Hoofd : Bestandsextensies : .awlive Het dossier

.awlive Bestandsextensie

Bestandstype Active Webcam Video File

Ontwikkelaar PY Software
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.AWLIVE optienummer

Bestand gebruikt door het videoprogramma Active Webcam; gemaakt als een tijdelijk bestand of opgenomen voor lokale / externe webcammonitoring; bevat livebeelden opgenomen door camera's via de Active Webcam-software; AWLIVE lijkt op deze andere videobestanden .WMV , .AVI en .MPEG .

Meer informatie

Active Webcam wordt gebruikt voor bewakings- en beveiligingssystemen. In staat om gelijktijdig op te nemen en uit te zenden via een groot aantal verschillende video-apparaten, zoals webcamera's, camcorders en netwerk-IP-camera's. Zendt live video en audio uit via streaming via een webserver, HTTP-software of via FTP-upload. Beeldmateriaal dat door camera's is opgenomen met deze software kan vanaf elke locatie worden bekeken met behulp van een internetbrowser.

Programma's die openen AWLIVE bestanden

Over AWLIVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .awlive is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Active Webcam Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.