Hoofd : Bestandsextensies : .awd Het dossier

.awd Bestandsextensie

Bestandstype1 Award BIOS Update File

Ontwikkelaar ASUS
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is AWD file?

Updater-bestand gebruikt om het BIOS van een Windows-pc bij te werken of "flashen"; meestal gebruikt voor het updaten van ASUS-moederborden die het Award BIOS gebruiken.

Meer informatie

OPMERKING: in sommige gevallen moet de AWD-bestandsextensie mogelijk worden gewijzigd in .BIN om te worden geladen door het AWDFLASH-programma.

Programma's die openen AWD bestanden
Windows
ASUS AWDFLASH

Bestandstype2 Microsoft Fax Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.AWD optienummer2

Faxafbeelding, ook wel "At Work Document" genoemd, gemaakt met Microsoft Fax-software; slaat de inhoud van een ontvangen fax op, inclusief de tekst en paginastructuurinformatie; kan worden geconverteerd naar een .TIF -bestand door het programma awdvstub.exe uit te voeren, dat zich bevindt in de map i386 \ win9xmig \ fax \ op de installatie-cd van Windows XP / 2000.

Meer informatie

AWD-bestanden kunnen worden bekeken en geconverteerd naar meer gebruikelijke indelingen voor rasterafbeeldingen met behulp van verschillende functies voor faxsoftware.

Programma's die openen AWD bestanden
Windows
Polybytes PolyView
Microsoft awdvstub.exe

Bestandstype3 Artweaver Document

Ontwikkelaar Boris Eyrich
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.AWD optienummer3

Tekening gemaakt met Artweaver, een creatief tekenprogramma ontworpen om natuurlijke penseelinstrumenten te simuleren; kan schetsen bevatten die zijn gemaakt met verschillende soorten penselen en veel verschillende kleuren; ondersteunt beeldtransparantie, tekst en lagen.

Programma's die openen AWD bestanden
Windows
XnViewMP
Boris Eyrich Artweaver
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over AWD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .awd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Artweaver Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.