Hoofd : Bestandsextensies : .avx Het dossier

.avx Bestandsextensie

Bestandstype1 Avid Plugin File

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

Wat is AVX file?

Software-extensie gebruikt door Avid-producten zoals Media Composer en Xpress; voegt functionaliteit toe aan de software, zoals aangepaste video-effecten of import van nieuwe bestandsindelingen; stelt externe ontwikkelaars in staat om de basisapplicatiefuncties uit te breiden.

Programma's die openen AVX bestanden
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Bestandstype2 ArcView Extension File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie Plugin bestanden
Formaat Text

.AVX optienummer2

Add-on bestand gebruikt door ArcView, een programma gebruikt voor GIS data-analyse en visualisatie; bevat programmacode die wordt gebruikt om nieuwe functionaliteit toe te voegen aan ArcView; kan worden gebruikt om verschillende extensies toe te voegen, waaronder grafische functies, statistische analyse en gegevensimport- en exportmogelijkheden.

Meer informatie

AVX-bestanden worden opgeslagen als gewone tekst.

OPMERKING: ArcView wordt meegeleverd met de ArcGIS Desktop GIS-software van ESRI.

Programma's die openen AVX bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Over AVX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ArcView Extension File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.