Hoofd : Bestandsextensies : .avv Het dossier

.avv Bestandsextensie

Bestandstype Avid Volume Bin File

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.AVV optienummer

Bibliotheek of "bin" van mediabestanden gemaakt door Avid Media Composer, een professionele videobewerkingsapplicatie; bundelt mediabestanden op één locatie, zodat ze gemakkelijker kunnen worden georganiseerd en beheerd; staat toe dat meerdere versies van invoerbestanden (bijv. Engelse en Spaanse audio) gelijktijdig worden opgeslagen.

Meer informatie

AVV-bestanden maken gebruik van de AS-02-standaard, een indeling voor mediabestanden waarmee video's in meerdere versies kunnen worden gemasterd. De AS-02-norm is ontwikkeld door de Advanced Media Workflow Association (AMWA).

Programma's die openen AVV bestanden
Windows
Avid Media Composer
Macintosh
Avid Media Composer

Over AVV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Avid Volume Bin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.