Hoofd : Bestandsextensies : .avp Het dossier

.avp Bestandsextensie

Bestandstype1 Avid Project File

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is AVP file?

Projectbestand gemaakt door professionele videobewerkingstoepassingen van Avid Technology; bevat verwijzingen naar video- en audioclips, evenals de bewerkingen zoals overgangen en effecten; gebruikt voor het opslaan van projecten voor films.

Programma's die openen AVP bestanden
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Bestandstype2 AntiVir Profile

Ontwikkelaar Avira Operations
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.AVP optienummer2

Configuratiebestand gebruikt door AntiVir, een antivirusprogramma voor Windows; opgeslagen in een gewone tekstindeling en bevat instellingen die de software vertellen wat er op het systeem moet worden gescand; maakt bepaalde soorten scans mogelijk, zoals snelle scans, volledige systeemscans of scans van actieve processen.

Meer informatie

AntiVir-profielen zijn zichtbaar vanuit de gebruikersinterface onder het paneel Local Protection → Scanner. U kunt een van de profielen vanuit dit venster uitvoeren. U kunt ook bureaubladsnelkoppelingen maken voor het uitvoeren van de profielen wanneer u erop dubbelklikt.

Programma's die openen AVP bestanden

Over AVP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AntiVir Profile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.